Our story

Bij ZILCH zijn we dol op kleur. Van weelderige bloemen tot speelse geometrische vormen, onze ontwerpen worden tot leven gebracht op zorgvuldig gekozen stoffen. Zilch betekent misschien ‘niks’, ‘nada’, ‘noppes’ maar voor ons vertegenwoordigt ‘Zilch’ meer dan alleen ‘niets’. Het herinnert ons eraan dat de meest waardevolle dingen vaak beginnen bij het schijnbaar eenvoudige.

Achter de schermen staat ons toegewijde team, bestaande uit unieke persoonlijkheden met een gedeelde passie voor mode. We zijn een bonte verzameling van creatieve geesten, vakmensen en dromers. Met toewijding werken we samen aan elke collectie, waarbij we onze unieke perspectieven en vaardigheden bundelen om kleur toe te voegen aan elke garderobe.

We nodigen je uit om de wereld van Zilch te ontdekken - waar kleur, stijl en duurzaameid samenkomen.

Wat je ook kiest, Colour Your Day met Zilch!

DUURZAAMHEID

We geloven dat mode zowel mooi als verantwoordelijk kan zijn. Daarom gebruiken we materialen zoals bamboe, eco-katoen en eco-viscose, die niet alleen zacht aanvoelen op de huid, maar ook vriendelijk zijn voor onze planeet.

In tegenstelling tot agressieve verftechnieken, kiezen we voor milieuvriendelijke kleurprocessen die minder water en energie verbruiken en geen schadelijke chemicaliën achterlaten. Hierdoor blijven onze stoffen levendig zonder dat de aarde wordt belast.

We werken samen met fabrieken die milieuvriendelijke methoden gebruiken, zonder agressieve chemicaliën en zorgen ervoor dat de arbeidsomstandigheden van degenen die onze collecties tot leven brengen, goed zijn. Onze fabriekspartners volgen de Internationale Arbeidsnormen en we houden constant contact tijdens het productieproces.

FROM OUR STUDIO'S

Maak kennis met de nieuwste toevoegingen aan onze modefamilie: Cloud9 en Antoon Basics, geboren uit de Zilch ontwerpstudio’s.