BE INSPIRED

LILAC LEMONADE

Van felle pakken tot grafische jurken, dit thema trekt de aandacht! Katoenen vesten en gebreide truien met een vleugje limoen. Combineer pofmouwen met een bijpassende broek voor een nonchalante zomer outfit.

Shop the look

POOLSIDE PARTY

Dit zomerse thema is gevuld met een frisse zomertint ‘Ocean’ in combinatie met ‘Thyme’ en accenten van ‘Tur tle’. Wij combineren deze tinten graag met onze favoriete bloemenprint‘Dahlia’of‘PantherTurtle’.Met dit thema ben je klaar om te feesten.

Shop the look

PINK PICKNICK

Met onze favoriete zomerkleuren ‘Lollypop’ en ‘Flame’val je ongetwijfeld op. Combineer ze samen voor een clashing colour block of stijl je outfit toon-op-toon. De gedetailleerde prints ‘Peaches’ en ‘Bananas’ maken dit thema helemaal af.

Shop the look

SUNSET FESTIVAL

Luchtig beige linnen en grafische jumpsuits. Deze zomer draait alles om het combineren van prints en texturen. Een van onze favoriete prints is de ‘Mondrian Beige’. Of je nu voor een jumpsuit gaat, of een easy-going jurk, met deze print steel je gegarandeerd de show.

Shop the look

MORNING HAZE

Natuurtinten en organische prints. Stippen, golvende motieven en fijne breisels inspireren stijlvolle outfits. ‘Tur tle’ en ‘Sky’ zijn de belangrijkste kleuren in dit op de natuur geïnspireerde thema.

Shop the look

LOVE & LEMONS

De speelse combinatie tussen ‘Sangria’ en ‘Sunflower’ was de inspiratie voor dit thema. Colour blocking breisels en vrolijke stippenmotieven. Soepele kimono’s, natuurlijke basics en heerlijke zomerjurkjes. Maak je klaar voor lange zomeravonden.

Shop the look

LAVENDER DAWN

De kleur ‘Passion’ geeft een stijlvolle touch aan je zomergarderobe.Verfijn je outfit met accenten van ‘Off White’ en ‘Black’. Dit thema staat helemaal in het teken van sereniteit.

Shop the look

MIDNIGHT SKY

Een fris en verfijnd thema. Stijlen van bamboe en katoen met jersey prints. De tijdloze klassieker ‘Navy’ blauw mag niet ontbreken in deze collectie. Combineer voor contrast onze gestreepte ‘Cornflower’ cardigan met ‘Kaleidoscope Navy’.

Shop the look