BE INSPIRED

PASTEL PARADISE

Zachtgroen pastel ‘Jade’ is de basis van dit speelse kleurenthema. Prints met een vleugje 'Navy' en 'Lavendel' maken dit verhaal een genot om te combineren. Colourblock effen, natuurlijke, stoffen met een tintje ‘Jade’en je Zilch outfit is compleet.

Shop the look

LOVELY LAVENDER

Dit thema combineert de essentiële kleur 'Navy' met een vleugje 'Lavendel' voor een tijdloze look. Ga voor een gestreept breisel met een ‘Navy’ print jurk voor een klassieke herfst-winter outfit.

Shop the look

A LITTLE BIT OF SUNSHINE

Een fris en speels thema. Stijlen van wol, bamboe en katoen met jersey prints. All time winterkleur ‘Pine’ groen kan niet deze collectie missen. Combineer voor contrast een grafisch breisel met een bloemenprint. Ga voor een vintage geïnspireerde maar eigentijdse look met een vleugje zonneschijn.

Shop the look

SMILEY BERRY

Bright 'Berry' is een belangrijke kleur deze wintercollectie. Deze vrolijke roze tint komt terug door de hele collectie. In ons preppy bamboe vest of als basiskleur in onze geweven jurken. Een feestelijk thema voor een kleurrijk winterseizoen.

Shop the look

CLASSIC SURPRISE

Voeg kalmte toe aan je outfit met de kleur ‘Flamingo’ of fleur je look op met ‘Cotton Candy'. Deze kleuren passen prachtig bij onze natuurlijke ‘Fauna’ print. Draag de print in een wollen jas of jersey jurk. Zware breisels in de mix met comfortabele sweats. Een klassiek thema voor elke garderobe.

Shop the look

WINTER WONDERLAND

De natuurlijke uitstraling van zachte tinten 'Shell' en 'Ivoor' geven rust aan op zwart gebaseerde prints en musthaves. Breed gestreepte breisels, een 'Pied de Poule' print en klassieke polkadot jurken. Het perfecte verhaal voor een winterse mood. De zwart-wit trend, Zilch-stijl.

Shop the look

KISSED BY A ROSE

Een go-to kleurencombinatie in een Zilch-collectie. Essentials ‘Black’ en ‘Lipstick’ rood gecombineerd met zacht kleurtint 'Shell'. Een retro bloemenprint in de mix met een moderne grafische print. Dit kleurenthema is een gemakkelijk te dragen toevoeging deze herfst-winter collectie.

Shop the look

FLAMING SKY

In dit thema kiezen we voor felle, contrasterende kleuren. Krachtige kleuren ‘Azure’ blauw en ‘Spicy’ oranje komen terug in onverwachte combinaties. Print op print, of colour block voor een meer gedurfde outfit. Met dit thema creëer je moeiteloos een speelse herfst-winter look.

Shop the look