BE INSPIRED

WITH A TWIST

Een klassieke paarstint en flesgroen gaan mooi samen in onze winterse prints. Het frisse lavendel geeft een moderne twist aan dit kleurthema. Stippen in de mix met gedurfde prints, grove breisels in eco katoen. Een van onze favoriete kleurthema’s deze winter.

Shop the look

AUTUMN VIBES

Donkere kleurtinten voor een winters gevoel.‘Navy’ en ‘Cinnamon’ zijn kleuren die gemakkelijk te combineren zijn door de gehele collectie.Trendy blouses met stippen in combinatie met grove breisels.Traditionele corduroy, viscose crêpe-tops en stijlvolle jurkjes. De perfecte ingrediënten voor een classy winteroutfit.

Shop the look

DOWN TO EARTH

Naast uitgesproken prints hebben we dit seizoen ook meer zachte tinten in de collectie. Pigeon en Nude zijn prachtig in combinatie in prints met een ‘Navy’ ondergrond. Een funky corduroy jumpsuit, geprinte jurkjes van eco katoen en jerseys van ecovero viscose zijn niet te missen deze herfst winter collectie.

Shop the look

PERFECT ROMANCE

Een subtiel thema voor de romantische geest. Diep ‘Marron’ bruin wordt gecombineerd met roze ‘Blush’ en ‘Pure Black’. Warme, zachte truitjes in uitgesproken grafische prints die je over onze comfy viscose broeken en jurkjes kunt dragen.

Shop the look

LET’S FIRE IT UP

In elke ZILCH-collectie hoort een krachtig Pure Black- thema. Deze winter mixen we Lipstick met Cinnamon voor chique prints en verfijnde combinaties. De bekende viscose jurkjes zijn er dit seizoen weer in onze Leaves of de Autumn print. Met een getailleerd jasje en een funky top of een basic coltrui stel je makkelijk een comfortabele outfit samen.

Shop the look

OPPOSITES ATTRACT

Dit seizoen combineren we Black en Off White voor een sterk statement. In breisels en bloemenprints straalt het kracht en klasse uit. Combineer onze ‘Bouquet’ rok met een Off White gestippelde blouse voor gegarandeerd succes.

Shop the look

PLAYFUL PARADISE

Collectiekleuren Petrol en Gold zijn essentieel in deze col- lectie. Deze kleuren werken geweldig samen voor colour- blocking en matchen met onze speelse ‘Paradise’ en ‘Afri- can’ prints. Binnen dit kleurthema zijn er veel verrassende printcombinaties mogelijk.

Shop the look

GROOVY GRAPHIC

De retro-geïnspireerde kleuren Petrol en Brick zijn geweldig om te gebruiken in je colourblocking outfits. In combinatie met uitgesproken prints zorgen ze voor de typische ZILCH- look. Zachte breisels van eco katoen en soepelvallende ecovero viscoses. Gooi een wollen lurex in de mix en je weet zeker dat je klaar bent voor een magische feestavond!

Shop the look