BE INSPIRED

A RAY OF SUNSHINE

Dit kleurenthema voert de boventoon in de SS22-collectie: krachtig ‘Disco’, gecombineerd met een neutraliserend ‘Vanilla’. Combineer verschillende stijlvolle prints, zoals ‘Birds’ en ‘Checkers’ of ga juist voor de grote bloemmotieven van ‘Hawaii Disco’ met ‘Small Stripes’, voor een straaltje zonneschijn waar je maar komt.

Shop the look

BOTANIC GARDEN

Een aangename schakering van ‘Poppy’ gecombineerd met ‘Ivory’ en accenten van ‘Moss’ voor vloeiende zomerjurken, casual jumpsuits of lange jurken met linnen topjes. De ‘Botanic Poppy’ print werkt uitzonderlijk goed op broeken met brede strepen.

Shop the look

SPRING VIBES

De kleuren ‘Moss’ en ‘Off White’ vormen de perfecte ingrediënten voor de klassieke lente-outfit. Het mixen van bloemenprints met abstracte motieven is een thema dat terugkomt in iedere collectie. Combineer een lange bloemenrok met een gestreept vest en je bent klaar voor een luchtige lenteavond.

Shop the look

SPICE IT UP

Een mooi en rijk kleurenpalet voor een ingetogen thema. De diepe basiskleuren ‘Pepper’ en ‘Ink’ zorgen voor een warm zomergevoel. Combineer de sweaters met mooie motieven en de geweven jurken met de grof gebreide vesten.

Shop the look

PRETTY IN PASTEL

Pastel-accenten als ‘Pistache’, ‘Rose’ en ‘Almond’ zorgen voor een mooie balans in de collectie. Neem bijvoorbeeld de ‘Checker Rose’ broek met blokmotief: perfect te combineren met een bijpassende geweven blouse of jas.

Shop the look

EARTHY & FRESH

De basiskleur in dit thema is ‘Urban’, een natuurlijke aardetoon. De vrolijke pastelkleur ‘Pistache’ geeft de nodige frisheid aan je lente-outfit. Combineer comfortabele sweaters met prachtige grofgebreide vesten en truien. Je kunt ‘Flowerfield Urban’ print on print dragen of op een speelse manier combineren met ‘Small Stripes’. Aards, verfijnd en sprankelend fris.

Shop the look

CANDY SHOP

Wie durft, kiest voor de felle kleuren ‘Violet’ en ‘Lagoon’. Krachtige motieven en kleurige gebreide designs. De ‘Checker’ kaftan en de wijde jurk met ‘Egypt’ print dragen het perfecte zomergevoel uit.

Shop the look

FLOWER POWER

De felle kleur ‘Candy’ is essentieel voor de zomercollectie van ZILCH. Een frivole combinatie van klassieke bloemenprints met gewaagde kleuren. Alledaagse patronen zorgen voor een dynamisch thema op een zwarte ondergrond. Weelderige bloemen opgefleurd met een vleugje ‘Lagoon’ en ‘Violet’.

Shop the look